OLAPLEX SALONGER
HITTA DIN NÄRMASTE SALONG!

 

  Guy Tang använder Olaplex
Spendera ett par minuter med kändiscoloristen Guy Tang för att fördjupa dina kunskaper om Olaplex och dess användningsområden.
Guy Tang använder Olaplex
Här visas ytterligare en video med kändiscoloristen Guy Tang. Fördjupa dina kunskaper om Olaplex och nå fantastiska resultat!
 


"LESS IS MORE" MED OLAPLEX
Olaplex har använts tusentals gånger med häpnadsväckande resultat. Det finns endast en sak som kan påverka resultatet. Tänk på att inte överdosera Olaplex i blekningen och var noga med att öka en nivå på väteperoxid.  
  LÄTT SOM EN PLÄTT
Börja med att tillsätta Olaplex No.1 Bond Multiplier direkt till blekningen eller färgningen. Efter färgen sköljts ur från håret applicera Olaplex No.2 Bond, låt verka minst 10 min, avsluta med schamponering/konditionering. Går utmärkt att lämna kvar i håret likt en klipp(nings)-vätska. Med sig hem tar kunden Hair Perfector No.3 för att förlänga den hårstärkande effekten, används då som behandling en gång i veckan. Olaplex är användarvänlig, säker och giftfri. För mer detaljerad instruktion hänvisas till den bifogade foldern.
  LÅNGTIDSEFFEKTER
En återkommande fråga är om upprepade behandlingar med Olaplex påverkar framtida färgbehandlingar på grund av uppbyggnad på håret. Svaret är; frekvent användning påverkar endast håret att bli bättre och bättre. Våra medarbetare, kändisfrisörer, som är noga med sitt rykte, har använt Olaplex på tusentals kunder om och om igen i över ett års tid. Inte ens en enda negativ incident har rapporterats! Det finns endast en sak som kan påverka resultatet negativt och det är att överdosera Olaplex vilket späder ut effekten. Eftersom detta händer kan man inte vara nog så tydliga på denna punkt. Olaplex är en helt ny kemisk innovation vilket innebär att man skall tänka utanför boxen. Men det är så lätt…Distribueras av Baldacci Haircare AB. Tel: 031-476 000. E-post: info@baldacci.se