Olaplex-bloggen

Behandla ditt hår med Olaplex-produkter!

Olaplex är det världsberömda varumärket som bara på några få år har, sedan lanseringen 2014, tagit hela världen med storm. Den globala succén blev tidigt ett faktum i och med lanseringarna av frisörprodukterna No.1 och No.2, samt No.3, som är en behandling du gör hemma. Sen dess har familjen utökats med flertalet innovativa och mycket uppskattade produkter som t. ex. schampot No.4, balsamet No.5 och håroljan No.7.

Hemligheten bakom alla de miljontals nöjda användare världen över är den patenterade molekylen, som finns i samtliga Olaplex-produkter. Effekten är bevisad och kemin bakom, att sammanlänka hårets så viktiga svavelbindningar, genial!

 

Varför behandling med Olaplex?

Det finns många anledningar till att behandla håret med Olaplex. Allt från att skydda håret mot påfrestningar från färg och blekning. Till att ge håret en stärkande grund, som gör att håret blir friskare och mindre slitet. Men många gör även en behandling med Olaplex för att reparera skadat hår och för att skydda håret mot det vardagliga slitaget från exempelvis plattång och hårfön.

 

Passar Olaplex behandling alla hårtyper?

Det korta svaret är ja. Fördelen med dessa Olaplex är att alla kan behandla sitt hår med produkterna, oavsett hårtyp och hårlängd. Det spelar med andra ord ingen roll om du har kort, rakt hår eller lockigt, långt hår, alla hårtyper förtjänar att få bekanta sig med dessa produkter.

 

Produkter från Olaplex

 

Behandling frisör

Olaplex-behandlingen blir bäst hos frisör, det är därför vi rekommenderar att du gör första behandlingen på salong. På detta sätt får du en bra grundläggande behandling, som du sedan bara behöver underhålla hemma tills du ska gå till frisören nästa gång. Största fördelen när du gör din behandling hos frisör är att de vet vad de håller på med, så att det blir rätt med mängd och teknik. Läs mer om vår professionella salongsbehandling här.

 

Behandling hemma

Mellan dina besök hos frisören rekommenderar vi att du fortsätter med behandlingen hemma. Detta för att ditt hår då fortsätter att reparera sig och upprätthålla en god standard. Bästa är om du använder dig av hela serien hemma. Där framför allt vår bäst-säljare No.3, som är en mycket skyddande och stärkande kur, för ett starkare hår. Läs mer om hur du använder No.3 här.

 

Behandla ditt hår med Olaplex hos frisör

För dig som vill göra en behandling med Olaplex hos frisör, finns det en uppsjö av frisörer över hela Sverige. Går du till en frisör som är certifierad Gold Member, då kan du alltid vara säker på att den frisören använder produkterna i så stor utsträckning som möjligt, i nästintill alla behandlingar. Hitta en frisör som använder Olaplex i din närhet.