Olaplex-bloggen
Curly girl metoden med Olaplex

Curly girl metoden med Olaplex

Oavsett om du är en riktig Curly Girl, eller om du har lockar och drömmer om ett mjukt, glänsande och studsande ljuvligt återfuktat lockigt hår, så har vi listat ett antal Curly Girl-godkända produkter från Olaplex. Dessa produkter kommer att ge dina lockar den återfuktning och boost du behöver för att få de där riktigt avundsvärda lockarna, utan friss.

Olaplex No.0

No.0 är vår mest djupgående och återställande behandling, som tränger djupt in i håret och återställer trasiga svavelbindningar, som annars ger en torr, skadad och frissig lock. Denna behandling måste du använda tillsammans med Olaplex No.3. Gör detta en gång i veckan, för att återuppbygga och stärka dina lockar samt för att boosta dina lockar inifrån.
Läs mer om Olaplex no.0 här

 

Olaplex No.3

Även No.3, som är vår bästsäljande behandling, är godkänd enligt Curly girl. No.3 ger en oöverträffad återuppbyggnad, genom att länka ihop brutna svavelbindningar i håret.  Det är dessa bindningar som är så viktiga för att just bibehålla en lock och spänsten i locken. Använd Olaplex No.3 en gång i veckan, för att boosta dina lockar med styrka inifrån, för att återställa en läcker studs i håret.
Läs mer om Olaplex no.3 här

 

Använda No.8

 

Olaplex Fristående behandling hos frisören

Få dina lockar boostade, ombyggda och omhändertagna på det mest lyxiga samt professionella sätt hos frisören. Här får du en skräddarsydd Olaplex Stand-Alone Treatment, som kommer att förvandla dina frissiga, torra och trötta lockar och ge dem nytt liv, extra studs, mer glänsande samt mjuka lockar. Vi rekommenderar att du gör denna SPA-behandling 3-4 gånger per år, för ett läckert och friskt hår.
Läs mer om Olaplex fristående behandling här

 

Curly girl-tips för lockar

Använd Olaplex No.3 som din lockkräm. Den går utmärkt att krama in i det fuktiga håret och sedan låta håret torka naturligt eller med hjälp av en diffuser. På detta sätt får du naturliga mjuka lockar, utan crisp.
Läs hur du använder Olaplex No.3 här