Olaplex-bloggen
Olaplex No.4C

Olaplex No.4C – Djuprengörande schampo som inte torkar ut!

Olaplex senaste produkt är ett unikt djuprengörande schampo med en avancerad rengöring teknologi. Olaplex No.4C ger ditt hår en kraftfull djuprengöring och tar bort produktrester och orenheter från håret. Det hjälper även till att avlägsna mineraler från hårt vatten, överflödiga oljor och metaller från hårets fjällskikt.

Varför ska jag använda Olaplex No.4C?

Metaller, mineraler och produktrester kan göra att håret känns matt, torrt och livlöst. Det kan även påverka hårfärgen och att effekten av hårbehandlingar och stylingprodukter inte ger önskat resultat. Olaplex No.4C hjälper till att tvätta bort de faktorer som påverkar hårets kvalitet, förutom att rengöra håret på djupet – innehåller den även Olaplex patenterade molekyl som stärker håret och gör det mer motståndskraftigt.

Olaplex No.4C har en återfuktande formula som gör ditt hår mjukt, glansigt och livfullt. Om du använder No.4C innan hårinpackning eller andra hårbehandlingar ger du ditt hår de bästa förutsättningarna för maximal prestanda.
Läs mer om Olaplex No.4C här
 

Olaplex No.4C

 

Vem kan använda Olaplex No.4C?

No.4C passar alla hårtyper och texturer. Oavsett om du har färgbehandlat eller obehandlat hår så påverkas det av produktrester, överflödiga oljor och yttre faktorer. Om du exempelvis har egen brunn eller hårt vatten kommer No.4C hjälpa att ta bort metaller och mineraler på hårets fjällskikt, som kan påverka hårets kvalitet.

 

Vad är skillnaden på Olaplex No.4C och No.4?

Olaplex No.4 är ett schampo som du använder vid varje tvätt. Olaplex No.4C är ett djuprengörande schampo som du kan använda veckovis eller varannan vecka. Det fungerar även utmärkt att använda innan hårbehandlingar eller hårinpackningar.
 

Hur använder jag Olaplex No.4C?

Applicera No.4C i fuktigt hår, massera in i hårbotten och arbeta utåt mot längderna. Låt verka upp till 5 minuter. Skölj igenom noggrant och avsluta med Olaplex No.5 balsam eller Olaplex No.8 hårinpackning.
Läs mer om hur du använder Olaplex No.4C här