Olaplex-bloggen

Hur du använder Olaplex Volumizing Blow Dry Mist

Olaplex Dry Mist är ett multifunktionellt volymspray, som ger långvarig volym och silkeslent hår vid föning. Volymsprayen ger en viktlös och naturlig känsla samt förkortar din föningstid. Den ger ett skydd mot hög luftfuktighet och i och med det minskar den friss, samtidigt som den reparerar och skyddar håret.

Använda Olaplex volymspray

Föna håret tills det är cirka 75% torrt (handdukstorkat). Prima gärna innan med Olaplex No.9
Applicera Volumizing Blow Dry Mist i hela håret, med fokus på hårrötterna.
Föna in produkten med håret bort från huvudet för mer volym.

Vill du ha extra stöd. Spraya en mindre mängd när håret är nästan 99% torrt och föna in det sista tills håret är helt torrt.
Läs mer om Olaplex volymspray här
 
Använda Olaplex Volumizing Blow Dry Mist

Använd volymsprayen tillsammans med Olaplex No.9

Vi rekommenderar att du alltid primar ditt hår med vår Olaplex No.9 i ditt fuktiga hår, innan du tillsätter Olaplex Volumizing. Detta ger ett väldigt bra skydd för skadliga element i vår vardag och du kommer lätt kunna reda ut håret med dess unika formula. Sen kan du skapa din styling med Olaplex Volumizing som du önskar.
 

Använda Olaplex mist för lockiga texturerade hår

Här rekommenderar vi att du börjar med Olaplex No.9 innan du applicerar Olaplex No.6 i fuktigt hår. Använd sedan en diffuser för att torka lockarna. När håret är nästan 90% torrt sprayar du misten och kramar upp lockarna.
Läs gärna Beatrice blogg om lockigt hår för att lära dig mer.
 

TIPS Fräscha upp håret dag två!

Använd sprayen på torrt hår, med fokus på hårrötterna. Föna med en rundborste för att lyfta upp hårrötterna för ett volymgivande resultat.

Om dina lockar känns trötta kan det vara bra att använda Olaplex No.4C för att djuprengöra håret och sen använda vår bästsäljande Olaplex No.3 för att lockarna ska få tillbaka sin elasticitet. Följ upp med Olaplex No.8 för maximal fukt till ditt hår. Detta är verkligen en dunderkur för trötta lockiga hår.
Läs mer om hur du kan använda Olaplex till lockigt hår här