Olaplex-bloggen

Olaplex No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner

Framtiden för blont hår är ljust och mjukt, samt ett glänsande och återfuktat hår. Olaplex No.5P är ett näringsgivande silverbalsam, som stärker, mjukgör och neutraliserar oönskade gula toner samt ger en kall, klar nyans. Ta ditt svala, skinande blonda jag till nästa nivå med Olaplex silverbalsam.

Vad är Olaplex No.5P?

No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner är ett silverbalsam som låser in pigment och ger näring för ett mjukare, starkare blont hår, som ser ljusare ut från roten hela vägen till toppen. Utredande och ger en skinande klar glans
Olaplex silverbalsam är ett näringsgivande balsam, som bevarar färgen och neutraliserar oönskade gula och orangea toner från rot till topp, samt mjukar upp, reder ut och stärker håret. Håret ser ljusare, glansigare och får jämnare blonda och gråa toner för varje användning.
Läs mer om No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner här
 

Varför ska jag använda Olaplex No.5P silverbalsam?

Ett uppljusat hår blir ofta matt och kan kännas torrt. Har du blekt eller färgat ditt hår ljust kan din glans och kalla ton försvinna hemma efter ett par tvättar. Med Olaplex silverschampo tillhör matta, torra, gula och dassiga toner det förflutna. Tack vare att man har berikat detta balsam med Sheasmör och perfekta micropigment som ger din kalla ton och glans tillbaka, samtidigt stärker Olaplex unika teknologi; Olaplex Bond Building Technology varje gång du använder dina olaplex-produkter. Olaplex produkter är säkra att använda varje dag och är skapade att bibehålla hårets naturliga styrka och göra det motståndskraftigt.
Läs mer om vetenskapen bakom Olaplex här
 

Olaplex no5p

Vem kan använda Olaplex silverbalsam?

Olaplex No.5P silverbalsam är främst framtaget för dig med blont eller grått hår, som vill ha en kallare ton i håret, då No.5P tar bort oönskade gula och orangea toner.
No.5P kan användas även av dig som inte har ljus hår, men då detta silverbalsam enbart tar bort gula och orangea toner uteblir den pigmenterade effekten. Håret kommer fortfarande att bli mjukt, återfuktat och glänsande.
 

Använda Olaplex silverbalsam med Olaplex shampoo

Kan användas med ditt favoritschampo Olaplex No.4 för att ge ditt hår en fin kall ton och massa glans och vård.
Vi rekommenderar att du använder No.5P med Olaplex No.4P, om du vill ha en mer intensiv effekt.
Att använda Olaplex No.4C innan No.5P ger en maximal effekt och kommer hjälpa till att få ett verkligt rent, luftigt och skinande hår.
 

Hur använder jag Olaplex No.5P?

Applicera en generös mängd i rent, fuktigt hår. Låt verka i 3 minuter. Skölj noga. Använd varje vecka eller vid behov. Framtagen för att användas tillsammans med No.4P Blonde Enhancer Toning Schampo för ett jämnt och optimalt resultat.
Läs mer om hur du använder Olaplex No.5P här