Olaplex-bloggen

Olaplex volymspray – Därför kommer du älska den

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist är en multifunktionell volymspray, som ger alla frisyrer ett lyft och hälsosammare hår, som dessutom förhindrar friss, utan att håret känns krispigt eller klibbigt. Samtidigt som du får ett värmeskydd och förkortar föningstiden.

Vad är Olaplex Volumizing Blow Dry Mist?

Olaplex Dry Mist, den multifunktionella volymsprayen, innehåller kraftfulla ingredienser som reparerar, skyddar och stärker håret, samtidigt som den ger ett långvarigt resultat. Oavsett frisyr, ger den en viktlös volym, samtidigt som den gör håret mjukt och glansigt. Innehåller patenterad Olaplex Bond Building teknologi, som sammanlänkar och reparerar brutna svavelbindningar på en molekylär nivå, för ett starkare och hälsosammare hår.
Läs mer om Olaplex Volumizing Blow Dry Mist här
 

Varför ska jag använda Olaplex Dry Mist?

Boosta din stylingrutin med​ Olaplex Volumizing Blow Dry Mist.​ Den ger långvarig volym och silkeslent hår vid föning. I Olaplex Volumizing Mist har du ett värmeskydd upp till 230°C, utan silikoner eller annat som kan vara filmbildande. Volymsprayen ger en viktlös och naturlig känsla samt förkortar din föningstid. Den ger ett skydd mot hög luftfuktighet och i och med det minskar den friss, samtidigt som den reparerar och skyddar håret. Olaplex Blow Mist skapar ett långvarigt och en hållbar naturlig volym. Det tycker vi är både bra för håret, men även för hållbarhet i stort.
 
Olaplex Volumizing Blow Dry Mist

Vem kan använda Olaplex Volumizing Mist?

Volymsprayen går att använda till alla hårtyper, oavsett textur. Misten kan användas både för att få fina hårstrån att kännas fylligare och få ett lätt stöd, men även på texturerade hår, där man vill ha mer “unts” i sina lockar. Sprayen passar speciellt bra till för dig som vill ha en mer långvarig volym i ditt hår, utan att håret känns tungt.
 

Hur använder jag Olaplex volymspray?

Sprayen går att använda i både blött och torrt hår. För bästa effekt rekommenderar vi att du börjar med blött hår, som du fönar tills det är cirka 75% torrt (handdukstorkat). Prima gärna innan med Olaplex No.9. Applicera sedan Volumizing Blow Dry Mist i hela håret, med fokus på hårrötterna.
Föna in produkten med håret bort från huvudet för mer volym.
Läs mer om hur du kan använda Olaplex volymspray här