Olaplex-bloggen
Olaplex Chelating

Uppnå bästa resultat av din färgbehandling

Idag utsätts vårt hår av flera faktorer som skapar beläggningar kring hårstrået. Beläggningarna kan bestå av produktrester, föroreningar eller metaller och mineraler från vattnet. Beläggningarna gör att håret blir torrt, matt och livlöst. De påverkar även din hårfärg och resultatet av kemiska behandlingar.

Hur får jag bäst resultat av min färgbehandling?

På samma sätt som det är viktigt att stärka håret inför en kemisk behandling, så är det även viktigt att ge ditt hår de bästa förutsättningarna. Olaplex Chelating Treatment rensar ditt hår från alla faktorer som kan påverka resultatet. Det är en skonsam chelator som rengör ditt hår på djupet och tar bort metaller så som koppar, mineraler och föroreningar.
Det skapar en ren canvas för att ge håret de bästa förutsättningarna för optimalt slutresultat av kemiska behandlingar.
Läs mer om Olaplex Chelating Treatment här
 

Olaplex Salongsbehandling

 

Varför ska jag göra en Olaplex Chelating Treatment innan kemisk behandling?

Det finns flera olika anledningar varför det är bra att göra en chelating treatment innan kemisk behandling
 

Rengör håret på en djupare nivå än ett detoxschampo

Till skillnad från ett detoxschampo går Olaplex chelating treatment in i hårstrået och rengör det på djupet. Det rensar håret från alla skadliga element som påverkar hårets kvalité och gör att andra behandlingar kommer ge bättre effekt. Det gör även att resultatet av produkter kommer ge bättre resultat.

 

Ger håret ett mer effektivt slutresultat och mer livfull färg

Eftersom håret rensas från alla faktorer som kan påverka hårfärgen så förbättrar behandlingen resultat av blekning, ger mer livfull färg och bättre effekt av kemiska behandlingar. Det ger frisören möjligheten att vara mer kreativ.

 

Olaplex Chelating Treatment rensar och stärker håret

Olaplex Chelating Treatment innehåller även Olaplex patenterade molekyl. Det innebär att den stärker håret inifrån genom att binda samman brutna svavelbindningar.

Läs mer om Olaplex olika salongsbehandlingar här