Olaplex-bloggen
Olaplex 4-in-1 med rosa bakgrund

Vad är Olaplex 4-IN-1 moisture mask?

4-in-1 är en högkoncentrerad multfunktonell och reparerande hårmask, som ger en intensiv återfuktning, samtidigt som den stärker håret, ger otrolig glans och volymgivande resultat. Helt enkelt det perfekta valet för dig med torrt och skadat hår.

Finns Olaplex 4-IN-1 bara på salong?

4-IN-1 är en hårinpackning som är framtagen för de som vill ha ett friskare och mer återfuktat hår med förbättrad kvalité, som enbart finns tillgänglig som behandling på salong. Den arbetar snabbt och effektivt för att motverka även de torraste håret. 4-IN-1 har en sammansättning av ceramider, oljor och aminosyror, som tillsammans med den patenterade Olaplex teknologin, ger en lyxig återfuktande och stärkande behandling på salong. På bara några minuter får håret en intensiv fuktboost, styrka, glans och ett viktlöst volymgivande resultat.
Hitta din Olaplex-salong här.

 

4-IN-1 med orange bakgrund

 

Varför ska jag använda 4-IN-1?

Olaplex 4-in-1 passar alla hårtyper och texturer. Du ger kunden en intensiv återfuktning och sammansättningen gör att ett torrt, skadat eller grovt hår kommer märka en extrem skillnad efter användning. Kunden får en lyxig, professionell behandling som ger omedelbart resultat.

 

Vad är skillnaden mellan salongsbehandlingarna 4-IN-1, No.1 och No.2?

No.1 och No.2, jobbar med att stärka och skydda hårstrået inifrån genom att sammanbinda brustna svavelbindningar. De lagar håret och gör att håret blir friskare, starkare och mer motståndskraftigt.
4-IN-1 är en behandling med multifunktion, den ger håret en intensiv återfuktning, styrka i form av Olaplex patenterade moleykyl och aminosyror som stärker skadade hår samt lämnar håret både mjukt och följsamt. 4-IN-1 kan du använda oberoende av andra behandlingar, just för att ge håret en fuktboost.

 

Finns det hemmabehandlingar som motsvarar salongsbehandlingar?

Fördelarna med salongsbehandlingarna är de är betydligt högre koncentrerade än vad hemmabehandlingarna är. De innehåller en högre koncentration av den patenterade Olaplexmolekylen. Detta innebär att det blir en intensivare behandling där de ger ett mer effektivt resultat.
För att underhålla håret hemma, passar Olaplex No.0, No.3 och No.8 utmärkt som kompletterande produkter. De har samma typer av egenskaper, där No.0 motsvarar No.1, No.3 motsvarar No.2 och No.8 motsvarar 4-IN-1. No 3 stärker håret och reparerar skadade svavelbindningar, samtidigt som No.8 ger en intensiv återfuktning, likt det 4-IN-1 gör.
Läs mer om No.8 här.

 

Att behandla håret hemma är ett utmärkt alternativ för att hålla håret friskt, starkt och välmående mellan frisörbesöken. Det går självklart att endast använda hemmabehandlingarna med Olaplex, däremot ger salongsbehandlingarna ett mer effektivt resultat. Detta gör att kombinationen av salongs- och hemmabehandlingar kommer resultera i ett starkare, friskare, glansigare och hälsosammare hår.
Vi rekommenderar att du gör hemmabehandlingen vid sista tvätten innan du ska till din frisör för en kemisk behandling.
Detta kommer ge dig ett mer motståndskraftigt hår och skydda mot din kemiska behandling.
Även om du färgar håret hemma så är en Olaplex behandling bra både innan och efter.

Läs mer här om Olaplex-produkterna för hemmabehandling här