Olaplex-bloggen
Olaplex No 0 och No 3 på linneduk

Vad är Olaplex No.0 Intensive Bond Building Treatment?

Olaplex No.0 Intense Bond Building Treatment är produkten som tar hemmabehandlingar till en ny nivå, med den högsta koncentrationen av Olaplex teknologi gör den ditt hår tre gånger mer motståndskraftigt och starkare än aldrig förr! Tillsammans med Olaplex No.3 får ditt hår en lyxig hemmakur som stärker, reparerar och gör ditt hår mer motståndskraftigt.

Vad är Olaplex No.0?

Olaplex No.0 fungerar som en primer för ditt hår och ingår i den revolutionerade 2-stegs behandlingen, bestående av No.0 och No.3. På samma sätt som du applicerar en primer innan smink, fungerar No.0 som en primer innan du applicerar No.3. Genom att applicera No.0 förbereder du ditt hår så att ingredienserna i No.3 lättare går in i håret. När båda produkterna är applicerade kommer du uppnå maximal effekt av din hemmabehandling.

 

Olaplex No 3 och Olaplex No 0

 

Varför ska jag använda No.0?

Olaplex No.0 tar fram det bästa ur Olaplex No.3 och kombinationen av de två produkterna återuppbygger svavelbindningar på en helt ny nivå. Tillsammans reparerar de skadat hår och stärker det inifrån. Det är vetenskapligt bevisat att ditt hår blir hela 68% mer reparerat och att ditt hår blir tre gånger starkare, när du använder No.0 tillsammans med No.3.
Två-stegs behandlingen passar alla typer av hår, oavsett textur. Har du mer skadat hår kommer du märka resultat snabbt, ju oftare du gör hemmabehandlingen desto starkare och friskare kommer ditt hår att bli.

 

Hur du använder No.0 tillsammans med No.3

– Spraya No.0 i torrt hår, så det blir fuktigt. Låt verka i 10 minuter och skölj inte ur.
Sätt upp håret så du behåller håret fuktigt.
– Applicera No.3 i håret och låt de två produkterna verka tillsammans i ytterligare 10 minuter.
Det är viktigt att håret är fuktigt av No.0 innan du applicerar Olaplex No.3 för att få ut maximal effekt.
– Skölj ur och avsluta med shampoo och balsam.
Läs mer om hur du gör här:
Använda Olaplex No.0