Olaplex-bloggen
Olaplex No 4 på ett bord med frukt

Vad är Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo?

Ett lyxigt shampoo som förutom att rengöra håret på djupet, tillför det fukt, glans och stärker håret inifrån. Olaplex No.4 har otroliga egenskaper och passar alla hårtyper. No.4 innehåller den patenterade olaplexmolekylen och ditt hår kommer kännas starkare och friskare än aldrig förut. Det är ett drygt shampoo som alla borde ha i sin hårrutin.

Vad är Olaplex No.4?

No.4 är ett färgbevarande och fuktgivande shampoo, som passar alla hårtyper, oavsett om du har ett skadat, färgat, lockigt eller fint hår. Olaplex No.4 är ett näringsrikt shampoo, som reparerar, återuppbygger och skyddar ditt hår från vardagligt slitage, samtidigt som håret rengörs. De vårdande ingredienserna i Olaplex shampoo motverkar kluvna hårtoppar, förebygger friss och ger otrolig glans. Efter användning känns ditt hår mjukt, återfuktat och följsamt.

 

Olaplex No 4 och No 3 och No 5

 

Varför ska jag använda No.4?

No.4 är ett återfuktande shampoo som rengör, återfuktar och reparerar skadat hår.
Det innehåller den patenterade Olaplex molekylen som återuppbygger svavelbindningar i ditt hår. Molekylen gör ditt hår starkare och förebygger mot slitage. Shampoot innehåller även näringsrika och fuktgivande ingredienser som kokosolja och solrosolja. Det är fuktgivande ingredienser som motverkar friss och ger en otrolig glans.
Olaplex No.4 är ett veganskt shampoo helt utan sulfater- och parabener. Vilket gör att det är skonsamt mot ditt hår samtidigt som det rengör- och stärker.

 

Hur du använder No.4

– Skölj igenom håret, så att det är ordentligt blött.
– Applicera en liten mängd No.4 i din hand och massera upp ett lödder. Applicera i hela håret och massera in i hårbotten.
– Skölj igenom håret.
– Upprepa denna process för att få bort alla orenheter, produktrester och för att rengöra ditt hår på djupet.
– Skölj ur håret ordentligt.
– Avsluta med No.5 balsam.
För att uppnå bästa resultat i ditt hår bör du använda Olaplex No.4 shampoo tillsammans med Olaplex No.5 balsam.
Läs mer om hur du använder Olaplex No.4 här.