Olaplex-bloggen
Varför Olaplex på salong

Hos frisören: Varför använda Olaplex på salongen?

Det finns i dagsläget 3 produkter för behandling på salong, No.1, No.2 och 4-in-1, där alla innehåller en stor mängd av den koncentrerade Olaplex-molekylen: Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Olaplex på salong kan du antingen få som komplement till din ordinarie behandling eller som fristående behandling.

Varför bör jag välja att använda Olaplex vid salongsbesök?

Olaplex har en teknologi att se till att minska på de skador som uppkommer vid kemisk behandling såsom färg, blekning, permanent eller keratinbehandling. När vi ändrar färg och form så kommer håret till en viss del skadas. Genom att du väljer att använda Olaplex vid din salongsbehandling kan du bevara ditt hårs naturliga styrka och välmående. Din frisör kommer addera Olaplex patenterade molekyl i din behandling och efter stärka upp med salongsvarianten av No.3.
Här hittar du din närmsta Olaplex salong

 

Använda Olaplex hemma

Olaplex patenterade molekyl ser till att länka ihop brutna svavelbindningar och detta resulterar i att du kan bibehålla ditt hårs naturliga styrka. De produkter med högst koncentrat av denna molekyl är salongsprodukterna No.1 och No.2 samt hemma-produkterna No.0 och No.3. Därför rekommenderar vi att du använder No.0 och No.3 hemma mellan dina besök på salongen.
Läs mer om hur du använder Olaplex hemma här

 

Använda Olaplex på salong

 

Varför använda Olaplex 4-in-1 på salong?

Alla hår har nytta av att länka ihop svavelbindningar, men alla hår har även andra behov, såsom att få extra styrka av t.ex. aminosyror och att bibehålla en bra fuktbalans. Detta gör 4-in-1.
4-in-1 täcker hårets alla behov och är verkligen en magisk hårinpackning, där du kommer känna skillnaden. Effekten håller dessutom i sig även efter ett antal tvättar hemma. Då 4-in-1 är en mer intensiv variant på hemmabehandlingen Olaplex No.8, kan du använda No.8 hemma för att bibehålla denna fantastisk känsla i håret mellan besöken på salongen.
4-in-1 ger dig ett lent och glansigt hår, med mycket volym, som är fritt från friss, utan att tynga ner. Prata med din frisör om att använda Olaplex 4-in-1 nästa gång du är på salong. Du kommer inte att bli besviken.
Är du frisör och vill kunna erbjuda din kund Olaplex 4-in-1 klicka här:
Bli Olaplex-salong

 

Fristående Olaplex-behandling på salong

Har du torrt och slitet hår eller bara vill stärka upp och ge håret en riktigt boost? Då rekommenderar vi att du gör en fristående behandling med Olaplex på salong. Det finns olika fristående behandlingar du kan få på salong. Din frisör kommer att skräddarsy din behandling efter ditt hårs behov. Men för att få maximerad boost för ditt hår rekommenderar vi att du gör en behandling som inkluderar alla salongsprodukterna, No.1, No.2 och 4-in-1.
Hitta en Olaplex-salong nära dig här.