Olaplex-bloggen

Vilken salongsbehandling från Olaplex ska man välja?

Idag finns det flera olika salongsbehandlingar från Olaplex. Där behandlingen kan anpassas efter vilket behov håret har. Däremot kan det vara svårt att veta vilken behandling som är bäst lämpad för en själv. Få tips om vilken salongsbehandling som passar dig bäst.

Ultimata första steget inför Olaplexbehandling

Olaplex Chelating Treatment är det nyaste tillskottet. Det är en effektiv djupgrengörande behandling som hjälper till att ta bort metaller, mineraler, produktrester och beläggningar från hårstrået. De olika typer av beläggningar påverkar hårets kvalitét och gör att det blir matt, torrt och livlöst. De påverkar även att hårbehandlingar och stylingprodukter inte ger samma resultat. Olaplex Chelating Treatment är det ultimata första steget inför en Olaplexbehandling eller färgbehandling. Det rensar håret och rengör på djupet. Olaplex Chealting Treatment ger ditt hår de bästa förutsättningarna att bli friskt och hälosamt utan en barriär av beläggningar. Behandlingen hjälper också till att ge en bättre effekt av färg- och alla kemiska behandlingar. Resultatet blir en mer livfull färg. En skonsammare blekning eller en vacker permanent.
Läs mer om Olaplex Chelating Treatment

 

Olaplex Salongsbehandling

 

Olaplexbehandling för alla hårtyper och texturer

Olaplex mest intensiva salongsbehandling är denna fristående behandling som passar alla hårtyper och texturer. Behandlingen stärker håret inifrån och sammanbinder brutna svavelbindningar. Behandlingen gör håret mer motståndskraftigt och du kommer se och känna omedelbart resultat. Denna behandling är en perfekt behandling för både dig som har obehandlat hår eller kemiskt behandlat hår. Den ger ditt hår mer lyster, perfekt om du upplever att ditt hår lätt går av eller om du vill ge ditt hår nytt liv. Olaplex standalone treatment ger ditt hår de bästa förutsättningarna att bli starkt och friskt. Denna behandlingen är även ultimat att göra vid kemiska behandlingar, den gör att ditt hår tar lika mycket skada av färg- eller blekning. Samt så ger den din frisör bättre förutsättningar för att göra större förändringar och bättre slutresultat. Att addera 4 in 1 till denna service ger verkligen det där extra.
Läs mer om Olaplex 4-in-1 här
 

Salongsbehandling för torrt hår

Perfekta salongsbehandlingen för torrt och trött hår. Denna behandling ger håret allt vad det behöver för att vara hälsosamt, mjukt och friskt. Olaplex 4-in-1 ger en intensiv återfuktning samtidigt som den återuppbygger brutna svavelbindningar – något som ingen annan produkt gör på marknaden. Det är en mirakelprodukt för alla som upplever att håret blir torrt och frissigt. Denna behandling passar alla hårtyper, men särskilt för lockigt hår eftersom ett lockigt hår kräver extra mycket fukt. Och inte bara det, den ger volym, alltså tynger inte ens de finaste stråna.

Beroende på vilket resultat du är ute efter kan du välja mellan de olika Olaplex-behandlingarna. En Olaplex behandling går att göra oavsett om det är ett vanligt frisörbesök eller om en kemisk behandling ska utföras. Olaplex behandlingar kommer stärka håret och gör att det blir mer motståndskraftigt.

Hitta en Olaplex-salong nära dig här